O Nama

NAVIS NEKRETNINE – MAKARSKA je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama na području Makarske rivijere, srednje i južne Dalmacije.

NAVIS NEKRETNINE – MAKARSKA se bavi posredovanjem u kupoprodaji nekretnina, te u svojoj ponudi ima veliki broj stanova, apartmana, kuća, vila, te najveći izbor zemljišta za obiteljsku i za komercijalnu gradnju, kao i gradnju hotela.

NAVIS NEKRETNINE – MAKARSKA je agencija za posredovanje u prometu nekretnina koja svoje klijente vodi kroz cijeli kupoprodajni proces, za naše klijente tražimo odgovarajuće nekretnine, u suradnji s odvjetničkim uredom pripremamo kupoprodajne ugovore te vršimo uknjižbu prava vlasništva. Svojim klijentima nudimo i usluge prijevoda na njemački i engleski jezik od strane ovlaštenog sudskog tumača te uslugu ishodovanja potrebnih dozvola za gradnju stambenih i komercijalnih objekata.

NAVIS NEKRETNINE – MAKARSKA svojim klijentima prije svega jamči istinitost svih podataka vezanih za nekretnine u našoj ponudi. Surađujemo s arhitektonskim, geodetskim i odvjetničkim uredima.

Jer Vaše zadovoljstvo je naša obveza.

Trgovačko društvo Navis nekretnine d.o.o.
Sjedište tvrtke Kalalarga 15
21300 Makarska
Matični broj
OIB
Agencija za promet nekretninama NAVIS nekretnine
Agencija upisana u registar posrednika KLASA:
URBROJ:
Agent Filip Raffanelli
Upisan u imenik agenata posredovanja KLASA:
URBROJ: